2019. február 16., szombat

Emotion Pets-Milky a tündéri interaktív plüss nyuszi kedvenc csemegéjével - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Emotion Pets-Milky a tündéri interaktív plüss nyuszi kedvenc csemegéjével
A bájos nyuszi igazi társa lesz a gyerekeknek a játékban, hiszen az interaktív plüss nem csak nagy méretével nyűgözi le a kicsiket, hanem a hangjaival és reakcióival is.
Milky  nyuszi imádni való és tele van szeretettel! Viszont szüksége van a te törődésedre és sok játékra. Ha mindig is szerettél volna egy  hófehér nyusziról gondoskodni, akkor itt az idő, hogy megismerd Milky-t, az interaktív plüssállatkát, akit garantáltan már az első találkozás után a szívedbe zársz,
Milky nyuszi pont olyan, mint egy igazi puha nyuszi, mimikáival és egyéb funkcióival minden gyerek figyelmét leköti.
Ha Milky nyuszi éhes a gyerekeket pislogva és a füleit mozgatva figyelmezteti. Amikor pedig megkapja a sárgarépáját, nagyon örül és vidáman ropogtatja a  kedvenc csemegéjét- Hangos zajtól a nyuszi  megijed, fél, ilyenkor a fülei lekonyulnak és "sír"a gyerekek feladata, hogy simogatva megvigasztalják őt. Milky egy csiklandós plüssállatka, a talpát ha megnyomod elkezdi mozgatni a lábait és  "nevet". Milky szereti az ölelést, főleg lefekvés előtt, de a gyerekeket éjszakai álmukba is elkíséri.  
A játék 4 db AA típusú elemmel működik, amit a termék tartalmaz.
Szép  állapotú, tökéletesen működik.
Remek ajándék!
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valami elkerülte a
figyelmemet, akkor bátran szólj, s megbeszéljük!: ))Mivel magánszemélyként árulom, ezért garanciát nem vállalok és nem áll módomban  visszavásárolni . A képek kinagyíthatók, de ha valami nem egyértelmű, akkor a leütés előtt kérdezzél rá.
Kérem csak az üsse le a terméket aki 3 munkanapon belül átveszi vagy utalja a termék árát és a szállítási költséget, mert ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra indítom az aukciót! Postázás az utalás megérkezését követően 3-5 munkanapon belül történik.
Nézd meg a többi termékemet is, mert folyamatosan töltök fel újabbakat!
Személyes átvételre csak a XX. kerületben lakcímen van lehetőség.


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2019-03-08 21:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts