2020. szeptember 23., szerda

Alekszandra Marinyina - Egy halott portréja - Jelenlegi ára: 2 541 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1401804
Alekszandra Marinyina
Egy halott portréja
"A férfi továbbra is rendszeresen megjelent, váratlanul keresztezte az útját, amikor minden sötét és kihalt volt körülötte. Alina, ha csak módja nyílt rá, igyekezett, hogy esténként ne menjen ki, néha azonban nem kerülhette el, hogy végigmenjen a kihalt, sötét utcán, és a férfi, mintha kifejezetten rá várt volna, azonnal ott termett. Egyik kezével Alina kezét fogta, a másikkal a lány sűrű, egyenes, gesztenyeszínű, selymes haját simogatta... Alina félt és undorodott, de tűrt. Az, hogy esetleg kiabáljon, segítséget hívjon vagy legalább megpróbáljon kiszabadulni, eszébe sem jutott. "
A filmsztárt, Alina Vaznist holtan találják. A gyilkosság indítékát valahol nagyon mélyen, a lélek bugyraiban kell keresni. Az ott rejtőzködő érzelmek - az irigység, a gyűlölet, a rettegés és a szenvedély - ugyanis rögeszmévé válhatnak, és később egy gyilkosság indítékául is szolgálhatnak.
Összevetve a tényeket és a tanúvallomásokat, valamint tanulmányozva a filmcsillag személyiségét, Anasztaszija Kámenszkája arra a következtetésre jut, hogy csak egyvalaki ölthette meg a színésznőt...
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 541 Ft
Az aukció vége: 2020-09-24 10:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts