2021. szeptember 24., péntek

Vízforraló Nedis KAWK510 2200 W Pink - Jelenlegi ára: 20 090 Ft

Ennek a stílusos, nagy teljesítményű Nedis? elektromos vízforralónak éppen annyira lenyűgöző a teljesítménye, mint a megjelenése: nagy méretű, 1, 7 literes űrtartalmú készülék, amely gyorsan felforralja a vizet, és kialakításának köszönhetően minimálisra csökkenti a vízkőlerakódást.
A rozsdamentes acél, a fa és a gumi keverékéből készült felület révén stílusos, tartós és könnyen tisztítható kiegészítővé válik a konyhában.
Kialakítása hat? nyolc csészéhez elegendő víz felforralását teszi lehetővé, így biztosan senkinek nem kell túl sokáig várnia a teájára vagy kávéjára.
A kábel nélküli, 360°-ban forgatható alapnak köszönhetően könnyen felemelhető a készülék, az ergonomikus kialakítású vízforraló pedig teljes feltöltés esetén is kényelmes kiöntést biztosít.
A rejtett, 2200 W-os fűtőelem és a kivehető szűrő biztosítja, hogy a víz minden alkalommal hamar elérje a forráspontját, ugyanakkor minimálisra csökken a vízkőlerakódás.
Termék részletek:
Forgó alap a vízforraló egyszerűbb használata érdekében
Túlmelegedés (víz nélkül) elleni védelem
Praktikus mértékjelek a vízszint gyors és pontos meghatározásához
A vízforraló térfogata 1, 7 l
Fűtőszála rejtett, a tartály alatt kapott helyet
Kedves Vásárló!
A normál termékek szállítási költsége 2500 ft (50kg-ig )
A nagy kiterjedésű, vagy ennél nehezebb tárgyak szállítása csak előre fizetés esetén lehetséges, melynél a szállítási költség 17990 ft!
Amennyiben kérdése merül fel, kérem a terméklap alján jelezze!
Köszönettel, dilego felhasználó

Jelenlegi ára: 20 090 Ft
Az aukció vége: 2021-09-24 23:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts