2017. február 23., csütörtök

Daisy Powerline Model 400 légpisztoly - Jelenlegi ára: 16 900 Ft

Tökéletesen működő, szerkezetileg kitűnő, esztétikailag jó, a képeken látható állapotban. Néhány karc található rajta valamint minimális sérülés a szán hátsó oldalsó részén.  Sima csövű, Co2 patronos, 4, 5 mm kaliberű, BB acélgolyóval működő légpisztoly. Eléggé ritka típusnak számít, főleg Magyarországon.
Az amerikai ROGERS cég produktuma, "Made in Japan" jelzéssel. Félautomata "Blowback", azaz szán hátrasiklásos rendszerű. Revolverező működésre nem képes, kizárólag a szán hátrahúzásával, vagy a kakas lehúzásával lehet tüzelésre kész állapotba helyezni. A cső felett vízszintesen elhelyezett kivehető tárába 20 db acélgolyó lövedék tölthető. Meglehetősen robusztus jószág.
A teljes tokozás műanyag. Daisykhez méltón erős pisztoly. 20 m-ről borítja a cicakonzerves dobozt.
Csak a képen látható pisztoly az aukció tárgya.
Átvétel személyesen vagy előre utalás után csomagként küldve. Rózsaszín csekkes pénzküldés is lehetséges. Utánvéttel nem küldök!! Postaköltséget a vevő állja, aminek összege, e termékre vonatkoztatva: 1500. - Ft.
Kérdésre szívesen válaszolok, ezért utólagos reklamációt nem veszek figyelembe, terméket nem veszek vissza! A termék megvásárlásával elfogadod a feltételeket. Játszadozók és kamulicitálók kíméljenek!
Spórolj a postával, vásárolj tőlem több terméket, így egy postadíjjal és utalási költséggel megúszod, ennek okán akár a második termék relatíve ingyen a tiéd lehet. Több terméknél súlytól függően a postaköltség emelkedhet, tehát az itt feltüntetett postaköltség csak ennek a terméknek az elküldésére vonatkozik!

Jelenlegi ára: 16 900 Ft
Az aukció vége: 2017-03-16 23:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts