2017. február 19., vasárnap

ROCKHAJÓ - ÚJ EREDETI BLU-RAY - ITTHON NEM KAPHATÓ RITKASÁG! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható eredeti, német kiadású blu-ray. Itthon nem jelent meg a film blu-ray-en és jelenleg a DVD verziót se lehet kapni így ritkaságnak számít!
Teljesen új, a gyári fólia is bontatlan.
A filmről:
1966-ot írunk. A popzene a fénykorát éli, ennek ellenére a hivatalos rádióállomások csak elvétve sugároznak könnyűzenét. De semmi sincs veszve: egy kalózrádió maréknyi rozzant lemezlovasa a nap 24 órájában pörgeti a popot és rockot a tengerről.
Hozzájuk érkezik a 18 éves Carl, akit a sokat látott DJ-k azonnal behajítanak a nagybetűs élet kellős közepébe, amely a rockhajón természetesen a csajok, a szex és a rock & roll körül forog. Pedig Carl anyja azt hitte, a hajón végre gatyába rázzák fiát: mekkora tévedés!
Richard Curtis (Igazából szerelem, Sztárom a párom) rendezésében érkezik a ROCKHAJÓ, ez a bámulatosan szellemes komédia a poptörténelem talán legjobb dalaival, s olyan sztárok közreműködésével, mint Philip Seymour Hoffman, Bill Nighy, Nick Frost, Rhys Ifans és Kenneth Branagh.
A házhozszállítás villámár esetén ingyenes.
Ritkítom a gyűjteményemet, így érdemes szétnézni a termékeim között, sok szép, ritka DVD és BLU-RAY kerül fel folyamatosan.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-03-11 17:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts