2017. március 24., péntek

Luger P08 Parabellum Blow Back légpisztoly, 4.5mm - Jelenlegi ára: 58 840 Ft

Az Umarex nagyon népszerű légpisztolya a P08 után megjelent a P08 Blow Back változata. A Blow Back rendszer a légpisztoly működését teszi élethűvé, hiszen a szán, jelen esetben a hüvelykivető minden lövés után hátrafelé mozog az éles fegyver érzését keltve. Különlegesség, hiszen ezt a pisztolyt, ilyen működéssel még egyik gyártó sem készítette el. Gáz-riasztó változata létezett eddig is, de légpisztoly nem. Mivel légpisztoly, szabadon megvásárolható, nagyon jó választás otthoni céllövészethez is, illetve gyüjteményünk ékes darabja lehet. Kitűnő választás fegyverrajongóknak, hiszen a Walther P08 igazi legenda, 42 évig gyártották, több, mint 2 millió darabot adtak el belőle világszerte.
Az eredeti változatot 1908-ban rendszeresítette a német hadsereg és a haditengerészet, mely egészen az 50-es évekig rendszerben állt Németországban. A fegyver különleges formavilágával, a jellegzetes csuklós-karos megoldású reteszelésével világszerte legendássá tette a fegyverrajongók és gyűjtők körében egyaránt.   A fegyver a maga korában nagyon modern műszaki megoldásokat tartalmazott, pontos megmunkálásának köszönhetően igen pontos volt.
A légpisztoly változat teljesen fémből készült, részletes kidolgozású, az eredetihez megszólalásig hasonlít! A pisztoly kivehető tárjába 21 db 4. 46 mm-es acél BB golyó tárazható. A 12 g-os CO2 patront a markolathéj lepattintásával kell a markolatba helyezni. Szórakozásra, hobby célra kiváló választás, de realisztikus megjelenése miatt gyűjtői érdeklődésre is számot adhat!   Félautomata működésű, tárazás után, a lövés kiváltásához csak az elsütő-billentyűt kell meghúzni és a fegyver automatikusan újratölt.
A P08 Blow Back légpisztoly tulajdonságai:
Kaliber: 4, 5 mm
Lövedék típusa: BB
tár kapacitás: 20 db. BB golyó
Működés: CO2 gázzal működik
Sebesség: 90 m/s
Huzagolatlan sima cső
Teljesen fém kialakítás
DAO (double action only) működés
Teljes hossz: 220 mm
Cső hossza: 100 mm
Tömeg: 855 g
Biztosítóval rendelkezik
Normál irányzékok


Jelenlegi ára: 58 840 Ft
Az aukció vége: 2017-04-14 11:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts