2017. július 25., kedd

Sands Alive homokgyurma kezdő készlet - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Készíts fantasztikusan élethű alkotásokat ebből a speciális homokból, melynek anyaga sosem szárad ki és mindig formázható marad! A 3D modellező homok a legkisebb gyerekek számára is fantasztikus játékélményt nyújt, hiszen bármilyen alakzatot megformázhatnak belőle. A puha tapintás és könnyed formázhatóság mellett a Sands Alive nagy előnye, hogy természetes anyagokból készült, nem hagy foltot. Játssz barátaiddal vagy egyedül, a 3D modellező homokkal könnyű a formázás!
A doboz tartalma:
- 450g Modellező homok
3 éves kortól
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2017-08-12 16:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts