2018. július 26., csütörtök

Új Hama fotós hátizsák - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Eladó kihasználatlanság miatt egy fotós hátizsák. Tele mindenféle zsebekkel és praktikus tároló megoldásokkal.
Jellemzői:
Fotófelszerelés védett szállításához
Az első kicsi zsebben ajándék esővédő
Hátizsék mérete: 30x48x21 cm
Puhán párnázott főrekesz 2 cipzáras hálós zsebbel
7 kivehető belső térfelosztó: a tépőzárral igény szerint behelyezhetők – szorosan illeszkedve tárolhatók az objektívek és egyéb tartozékok
Számos praktikus rekesszel rendelkezik: például egy olyan állítható hosszúságú csatos pánttal, amely az állvány rögzítésére használható. A számos rekesznek köszönhetően mindig jól látható a fényképezőgép és a tartozékok. A hátizsákot egy puhán párnázott főrekesszel látták el, amelyben két cipzáras, hálós rekesz található. Emellett rendelkezik még egy nagyméretű cipzáras rekesszel, melyben két kicsi tárolórekesz és tollnak kialakított zseb található, elől pedig egy rávarrt cipzáras zsebbel és két oldalsó hálós rekesszel. A hét kivehető belső térfelosztó segítségével szorosan illeszkedve tárolhatók az objektívek és egyéb tartozékok, ezek igény szerint tépőzárral behelyezhetők.  
Az ergonomikusan formázott, puhán párnázott vállpántok hossza állítható, így igény szerint alakíthatók. Annak érdekében, hogy a pántok jól illeszkedjenek és ne csússzanak le, egy állítható magasságú mellpánt akadályozza meg elmozdulásukat. A hátizsák kiegészítésképpen egy állítható bőségű haspánttal is rendelkezik. A hordozófül puhán párnázott. Az optimális szellőzésről és a kényelmes viseletről a váll- és hátrészen található hálós kialakítás gondoskodik.


Jelenlegi ára: 8 900 Ft
Az aukció vége: 2018-08-16 17:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts