2019. július 25., csütörtök

Solano szemüvegtok - cipzáros - Jelenlegi ára: 1 Ft

 Az aukció tárgya:
Solano szemüvegtok 
- fekete, cipzáros
Lsd. fotók.  
Jó licitálást!
 SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:
FIGYELEM!
A megnyert tárgy személyes átvétele egy általam megadott Győr-nádorvárosi találkozóhelyen lehetséges csak, nem viszem el sehová, kérlek, ennek tudatában licitálj!
A szállítási költség a licit befejezése, és a csomag összeállítása után kerül kiszámításra, a mindenkori díjszabás szerint. Függvénye a termék mérete, súlya. A pontos költséget e-mailben adom meg majd a számlaszámmal együtt.  
Kisebb méretű, vagy könnyebb termékeket ajánlott levélként is fel tudom adni. A 2, 5 cm-nél vastagabb tárgyakat ajánlottan csak postán maradóként veszik be! Ha meghaladják a fél kg-ot, akkor megugrik a költsége, így már ajánlott levélként nem éri meg.  
Átvehető még Foxpost csomagponton is, a mindenkori díjszabás szerint. Ez a legegyszerűbb, leggyorsabb, és legolcsóbb szállítási lehetőség.  
Ez a feladási mód ezért előnyt élvez az MPL futárral szemben, mivel az egyrészt drágább, másrészt az MPL-postaponthoz címiratot is kell nyomtatni, ehhez meg el kell menni a fénymásolóba, így a küldemény előkészítése kissé körülményessé válik számomra, a sorban állásról már nem is szólva.
Aki még ennek ellenére is MPL futár útján szeretné megkapni, annak szíves türelmét fogom kérni, mert sajnos lassabban fog megérkezni a csomagja.  
 KIZÁRÓLAG ELŐRE UTALÁSSAL!
 
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-07-30 12:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts