2019. december 26., csütörtök

Travis fordítógép beszédfelismerő tolmácsgép új fekete - Jelenlegi ára: 74 900 Ft

TravisTouch Plus a végső intelligens nyelvfordító, amely illeszkedik atenyeredbe.  A beszédet egy kiválasztott nyelvre fordítja, és vissza mondja neked.   INGYENES Travis tanár (99 dollár értékben), melyet minden Travis Touch Plustartalmaz. Travis Touch tanárával saját ütemben gyakoroljon új nyelvet .  Új nyelvettanulhat meg, és javíthatja a kiejtését. A Travis tanár kiegészítő csak a Travis Touch készülékkel kompatibilis.
INGYENES 1 GB-os globális adat SIM-kártya (39 dollár értékben).
A készülék egyszerű, de nagyszerű. Lényege, hogy késedelem nélkül képes oda-vissza fordítani akiválasztott nyelvek között, ráadásul a mesterséges intelligenciának és a gépi tanulásnakköszönhetően folyamatosan fejlődik. OTTHON A VILÁGBAN! NINCSENEK TÖBBÉ NYELVI AKADÁLYOK, BÁRHOL OTTHON ÉREZHETED MAGAD A TRAVISSEL. A TRAVIS EGY OLYAN ÚJ INNOVATIV BESZÉDFELISMERŐ ESZKÖZ, MELYNEK SEGÍTSÉGÉVEL 155NYELVEN KOMMUNIKÁLHATSZ. RENDKIVÜL KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ, PONTOS ÉS GYORS. AMIT ELMONDASZ EGYBŐL FORDÍTJA A KÍVÁNT NYELVEN ÉS KI IS ÍRJA. NYELVTANULÁSHOZ ISNÉLKÜLÖZHETETLEN TÁRS. SZÁMOS FUNKCIÓ , RENDSZERES SZOFTVER FEJLESZTÉS. SAJÁT 1GB-OS SIM KÁRTYÁVALONNLINE ÉS OFFLINE MÓDON IS HASZNÁLHATÓ. KOMUNIKÁCIÓ: WIFI, HOTSPOT, BLUETOOTH
Az új generáció INNOVÁCIÓ FELSŐFOKON. TravisTouch Plus Fehér a végső intelligens nyelvfordító, amely illeszkedik atenyeredbe.  A beszédet egy kiválasztott nyelvre fordítja, és vissza mondja neked.   INGYENES Travis tanár (99 dollár értékben), melyet minden Travis Touch Plustartalmaz. Travis Touch tanárával saját ütemben gyakoroljon új nyelvet .  Új nyelvettanulhat meg, és javíthatja a kiejtését. A Travis tanár kiegészítő csak a Travis Touch készülékkel kompatibilis.
INGYENES 1 GB-os globális adat SIM-kártya (39 dollár értékben).

Jelenlegi ára: 74 900 Ft
Az aukció vége: 2020-01-16 11:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts