2021. július 26., hétfő

Gino bársonyos fekete női ruha S-M /1. - Jelenlegi ára: 700 Ft


Jelen aukció tárgya a képeken látható női ruha. Keveset használt, szép állapotú. Bársonyos, rugalmas anyag. Elöl combnál mindkét oldalon sliccelt.
Márkája: Gino
Beleírt méret: nincs, de szerintem 36-38-as 
Hossza: 89 cm (válltól)
Igyekeztem jól fotózni, de előfordul, hogy a kép a vaku vagy a monitor beállításai miatt nem adja vissza az eredeti színeket. Igyekszem a termékeimet alaposan átnézni, és ha valamelyiken hibát látok, azt fotózom, de előfordulhat, hogy valamit (pici folt, varrásbomlás, pici lyuk) nem veszek észre.
FONTOS:
Személyes átadást nem tudom megoldani!!!
Munkám jellege miatt sokszor ki van kapcsolva a telefonom, ezért a kapcsolattartás kizárólag E-MAIL-ben lehetséges. Így jobban átlátom, hogy ki mit kérdezett, és precízebben tudok válaszolni. Igyekszek hamar megválaszolni minden kérdést, de kérem legyen türelemmel.
Sem ruhákat, sem más terméket vissza nem vásárolok.
Postázás a vételár + postaköltség előre utalását követően történik kizárólag a terméklapon megadott szállítási módokon. Utánvéttel és foxposttal nem postázok. Az utaláshoz szükséges adatokat a vásárlást követően küldöm. Amennyiben több terméket vásárolt, kérem várja meg, amíg jelentkezem, hogy meg tudjam adni a pontos postaköltséget.
A fizetés rendezésére max.  2 hetet tudok várni, utána a megfelelő értékelés mellett újraindítom a terméket. Kérem, csak akkor vegye meg a terméket, ha mindezzel egyetért, és ennyi idő alatt le tudjuk rendezni az adásvételt.
Köszönöm, hogy megnézte a termékemet!


Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 10:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts