2021. november 26., péntek

Olívazöld sárkányvér achát ásványkarkötő - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

A karkötő egyedi, saját alkotásom. 8 mm-es sárkányvér achát és hematit ásványgyöngyökből készült, arany színű lóhere köztes dísszel, gumis damilra fűzve.
A képen látható ékszer 16-17 cm-es csuklón kényelmesen viselhető. Amennyiben a licit nyertesének ez a méret nem lenne megfelelő, kisebb vagy nagyobb méretben is el tudom készíteni számára.
Az ásványokról pár mondatban:
Az achát ásványt már az ókorban is nagy becsben tartották, mint szerencsehozó és védő követ. De rendelkezik még nyugtató és aura tisztító hatással is. Az Achátok közül amelyiket egy kicsit lehet repeszteni, azokat fekete festékkel áztatták, hogy a kevés repedés kevés rajzolatot hozzon létre. A festett minta tartós, nem fakul. Ezt a rajzolatot nevezik sárkánybőr (sárkányvér) achátnak.
A hematit a kristálygyógyászat tanai szerint erőt biztosít tulajdonosának. Egészséges vér- és sejtképződésben van szerepe, segíti a betegségek utáni felépülést. A gyökércsakrára hat, fokozza a stabilitást, az életerőt. Mágiában tisztító, védelmező ásványnak tartják.
-------------------
Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy a kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést, ha hittel és szeretettel használjuk őket.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-26 19:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts