2022. március 2., szerda

Jimmy Neutron - Csodagyerek (animációs) - új - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Új, celofános!
Hang (borító alapján):  magyar, angol, cseh, izlandi
Felirat (borító alapján):  magyar,  angol,  cseh, izlandi, arab
Jimmy Neutron - Csodagyerek
(Jimmy Neutron: Boy Genius)
Rendező:  John A. Davis
Szereplők:  -
Leírás:
Jimmy Neutron igazi zseni, aki elképesztő találmányaival nem hagyja az egyhangúságba süllyedni a környezetét. Legújabb ötlete az, hogy földönkívüli pályára állított kenyérpirítója segítségével kapcsolatot létesítsen egy idegen civilizációval. De műholdját befogják a marslakók, és az éj leple alatt elrabolják az összes szülőt Jimmy kisvárosából. Az árván maradt gyerekek nem keserednek el, hiszen Jimmyt nem lehet zavarba ejteni: pillanatok alatt összebarkácsolja szupermodern űrhadiflottáját az új vidámpark járműveiből, hogy így induljon el Goddard kutyával, Carllal és az összes retroville-i sráccal együtt a csillagok közé felvenni a harcot a gaz földön kívüliekkel, akik eledelnek szánják szegény apukákat és anyukákat.
Extrák: lásd a mellékelt képeket.
 
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2022-03-03 03:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts