2022. szeptember 25., vasárnap

DORMEO Baby gyerekmatrac 60x120 cm - Jelenlegi ára: 9 495 Ft

DORMEO Baby gyerekmatrac 60x120 cm
Ez a praktikus,  kétféle keménységi szintet biztosító 2 az 1-ben gyerekmatrac lépést tart a kisgyermek fejlődésével.  Antiallergén Ecocellből készült és aranyos mintával ellátott, mosható huzattal.
A MATRACNAK VAN EGY KEMÉNYEBB ÉS EGY PUHÁBB OLDALA, ÍGY GARANTÁLJA GYERMEKE SZÁMÁRA A JÓ ALVÁST
A kisgyermekeknek változó keménységű matracra van szükségük intenzív fejlődésük időszakában. A Dormeo Baby matracot úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen kisgyermeked szükségleteinek fejlődése különböző szakaszaiban.
A KEMÉNYEBB OLDAL SZILÁRD ALÁTÁMASZTÁST BIZTOSÍT A KISBABÁNAK
A kisbabáknak életük első hónapjaiban keményebb, szilárd alvási felületre van szükségük, hiszen még nem képesek egyedül változtatni helyzetükön, amikor hason fekszenek. A keményebb, stabil felület megakadályozza, hogy arcuk belesüppedjen a matracba, így egyenletes légzést biztosít számukra, és megkönnyíti arra tett próbálkozásaikat, hogy felemeljék a fejüket.
Ha a baba a hátán fekszik, a keményebb matrac biztosítja gerince helyes pozícióját, ily módon elősegítve egészséges fejlődését.
A PUHÁBB OLDAL KISGYERMEKEK SZÁMÁRA BIZTOSÍT NAGYOBB KÉNYELMET, AMIKOR MEG AKARNAK FORDULNI
Amikor a kisbabák fejlődésük során elérik a totyogós szintet, megfelelőbb számukra a puhább matrac. Az ilyen matrac ugyanis alkalmazkodik a kisgyerek mozgásához, amikor megfordul, továbbá fejlődésben lévő testéhez is. A puha felületnek köszönhetően minden alvási teszhelyzet kényelmes lesz számára, így kisgyermekünk békésen és mélyen fog aludni.
A Baby matracot úgy alakítottuk ki, hogy születése után azonnal megfeleljen kisbabája szükségleteinek. Alkalmas a legkisebb gyerekek számára, fejlődésük különböző szakaszaiban:
- kisbabák számára, akik még nem képesek önállóan felemelni a fejüket,
- totyogós kisgyermekeknek, akik már képesek egyedül megfordulni.
Ez a csúcsminőségű anyagokból készült, kiváló minőségű matrac kiemelkedő alátámasztást biztosít a gerincnek, ami kisgyermeke növekedése és fejlődése szempontjából kulcsfontosságú. Ugyanakkor kényelmes fekvést tesz lehetővé, így biztosítva gyermekednek mély és békés alvást.
A MATRAC BELSEJE 2 RÉTEGBŐL ÁLL
Az egészséges és békés alvás érdekében különleges matracot alkottunk, amely hozzájárul kisgyermeked egészséges fejlődéséhez.
A matrac egyik oldala keményebb mint a másik, hiszen a kisbabáknak keményebb alvási felületre van szükségük, mivel nem tudnak megfordulni. A keményebb felület megakadályozza, hogy az arcuk belesüppedjen a matracba, ugyanakkor az ilyen matrac biztosítja az akadálytalan, egyenletes légzést.
Amikor kisgyermeked eléri a totyogós kort, a puhább felület lesz számára a megfelelő. Ezért a matrac másik oldala puhább, és alkalmazkodik a gyermek mozgásához, amikor megfordul, valamint fejlődésben lévő testéhez is.
JÓL SZELLŐZŐ ECOCELL AZ IZZADÁS SZABÁLYOZÁSÁÉRT
A Baby matrac rugalmas és kemény Ecocellből készül, egy sokmillió apró sejtből álló anyagból, amelyben a levegő folyamatosan áramlik minden irányban. Ez a lenyűgöző tulajdonsága biztosítja a matrac jó szellőzését és azt, hogy a nedvesség úgy párolog el, hogy még csak észre sem veszed. Így kisgyermekednek nem lesz melege alvás közben.
ANTIALLERGÉN TULAJDONSÁGOK AZ EGÉSZSÉGES FEJLŐDÉSÉRT
A poratkákra való allergia gyakran kisgyermekkorban alakul ki, különösen ha a a gyermek egy poratkákkal teli matracon alszik. Az Ecocell® mesterségesen előállított anyag, amelyben nem telepednek meg a poratkák, hiszen nem adottak a fejlődésükhöz alapvetően szükséges feltételek. Ezért a Baby matrac kitűnő választás gyermeked egészséges alvásához és egészséges jövőjéhez.
A matrac azok számára is megfelelő, akik allergiától vagy asztmától szenvednek.
TARTÓS, LEVEHETŐ HUZAT – GYAKORI MOSÁSRA KIVÁLÓAN ALKALMAS
A Dormeo Baby matrac tartós, levehető huzattal van ellátva, amely vízhatlan és garantálja mindazt a kényelmet, amelyre kisgyermekednek szüksége van. Kiváló minőségű anyagokból készül, megóvja a matracot a szennyeződéstől és meghosszabbítja annak hasznos élettartamát.
FŐBB ELŐNYÖK:
Kiváló a gerincnek: kétrétegű matracbelső garantálja az eltérő mértékű alátámasztást kisgyermeke különböző fejlődési szakaszaiban
A keményebb oldal kisbabák, a puhább totyogós kisgyermekek számára megfelelő
A matrac belseje jól szellőző Ecocellből készül, mely lélegzik és szabályozza az izzadást
A matrac antiallergén és antibakteriális
Levehető, mosható vízhatlan huzattal van ellátva


Jelenlegi ára: 9 495 Ft
Az aukció vége: 2022-09-26 03:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts