2017. szeptember 29., péntek

ÓNSZIPPANTÓ "A NAGY 2 KEZES" ! ÚJ AZONNAL! - Jelenlegi ára: 1 370 Ft


A nyomtatott áramkörök hazai elterjedésekor a SOLDAPULT import szippantója a legtöbb szakember számára sokáig elérhetetlen álom lehetett csak a behozatali korlátok és az ára miatt, mivel az megközelítette egy kezdő szakember 1 havi fizetését. Akinek sikerült megszereznie, a használattal arányos kitisztítása és az idővel elkopó teflonhegy cseréjének fejében életre szóló megbízható munkaeszköz tulajdonosa lett. Az eredeti termék ára ma is 20 USA Dollár feletti, de szerencsére az utángyártott is jól használható, sokkal kedvezőbb beszerzési áron.
Kis súlyú jól használható segédeszköz. Biztosan kezelhető, nagy szívóerejű, kitisztításához könnyen szétkapható, összerakható. A teflonos hegye és az "O" gyűrű cserélhető. A dugattyú benyomása egy kézzel is megoldható, ilyenkor a szabadon levő kezünkbe fogjuk a szippantót és a végét combunknak, vagy pl. az asztal lapjának nyomva toljuk be, "helyezzük üzembe".
Ideális nyáklemezen beforrasztott alkatrészek cseréjéhez, javításához. Nagy kapacitású rugós dugattyúja segítségével gyorsan eltávolítja a forraszanyagot egyetlen művelettel. Belső dugattyútengelye automatikusan megtisztítja a szívó bemenetét minden egyes használatkor. Erőteljes szívó hatás, forraszanyag eltávolítás. Könnyű használat.
Méretek: kb. 33, 5 x 4, 4 x 3, 3 cm
Súlya: 75 gramm
Szín: Mint a képeken látható (csekély színeltérés lehetséges) Mennyiség: 1 db.
A csomag tartalma: 1 db. ónszippantó
A képek illusztrációk, megegyező kivitelű eszközök fotói. A csomagolt termék fotója a meghírdetettről készült.
Ha a termékkel nincs megelégedve 1 hónapon belűl vita nélkül visszavásárolom, vagy kicserélem, de postaköltséget nem térítek, ezt kérem licitálásnál figyelembe venni.
 Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igyekszem mielőbb választ adni.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igényének megfelelően. Több termék együttes vásárlása esetén is csak 1 csomag szálítási díja fizetendő csomagolási, egyéb rejtett költség nélkül. Utánvét nem lehetséges.
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086
±

Jelenlegi ára: 1 370 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 17:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts