2017. szeptember 29., péntek

Vermatic acp 41, 4in1 rágcsáló és rovar riasztó. - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Eladó a képen látható rágcsálóriasztó. 3 éve kétségbeesésünkbe rendeltük Angliábol, mert ami itthon kapható az semmi nem vált be. Az elektromos részét használtuk és 3 hét mulva nem csak a mi padlásunkról de az 3 lakásos társasház környékéről is eltüntek a rágcsálók és nem tértek vissza. Azóta egy fiókban áll. Mivel innen 2 éve elkőltöztünk ezért számunkra feleslegessé vált.
Leírás:
Vermatic acp 41, 4in1 rágcsáló és rovar riasztó.
Ultrahang, elektromágneses impulzus, ionos légtisztító és éjszakai fény.
BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT: Biztosítsa otthonát rágcsálók és rovarok ellen. Ez egy biztonságos alternatíva a patkány méreg, fűst csapda mellett. Teljesen biztonságos gyermekeknek és kisállatbarátoknak! Egyszerűen csatlakoztassa a rovarriasztó készüléket, és biztonságosan és hatékonyan védje meg otthonát, családját és háziállatait minden nem kívánt behatolótól.
A Vermatik 4 In 1 fejlett elektromágneses impulzus technológiát használ patkányok, egerek és pókok ellen.
DISZKRÉT VÉDELEM: Vermatik elektromágneses pest Repellerünk minden fali aljzatba csatlakozik és 24 órás védelmet kínál a hangyák, a legyek, a lepkék, a pókok, a csótányok, a patkányok és az egerek ellen. Található rajta egy éjszakai fény és egy ionos légtisztító, hogy segítsen eltávolítani a baktériumokat.
MAXIMUM DETERRENT: Az ultrahangos rágcsálóriasztó hatékonyabban működik az elektromos kábeleken küldött impulzusok segítségével. Ideális 2/3 szobás méretű házaknak, hathatós hatótávolsággal akár 60 négyzetméter.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-20 17:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts