2020. január 27., hétfő

Russian Standard Platinum Vodka Orosz - Eredeti Oroszországból - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Russian Standard Platinum Vodka Orosz - Eredeti Oroszországból
Az ital alapanyaga a búza, amelyből a desztillálást követően szén-, kvarc- és ezüstréteget felhasználó szűrési eljárást alkalmazva készítik el ezt a prémium minőségű vodkát.  Érdekessége, hogy mind a mai napig Mengyelejev 1894-es szabadalma alapján készül.    
A Russky Standard vodka kellemesen lágy, kifinomult illatában semmiféle zavaró jegy nem fedezhető fel.  Az ital illatának tökéletes tisztasága, kiemelkedő eleganciát kölcsönöz ennek a különleges vodkának.   
A Russky Standard vodka a különleges, szén-, kvarc és ezüstrétegen át történő szűrési eljárásának köszönhetően rendkívül egyedülálló és tiszta ízvilággal rendelkezik.  Az ital ízvilágában a jellegzetes téli gabona élénk zamatát egyedülálló tisztaság és bársonyosság kíséri.  Lecsengése intenzív és hosszan tartó, abban a karakteres, intenzív jegyek a meghatározóak.   
Fogyasztási javaslat:  komplex, lekerekített ízeinek köszönhetően tökéletes választás a legkülönbözőbb koktélok elkészítéséhez, de jól behűtve, magában fogyasztva is kitűnő ízélményt ad.
Russian Standard Platinum Vodka Orosz - Eredeti Oroszországból

Jelenlegi ára: 4 999 Ft
Az aukció vége: 2020-02-17 11:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts