2020. január 31., péntek

xTAB -700 QCI Tablet-olcsóbban!!! - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Nagyon megkímélt , fenti tipusú tablet, védőfólia rajta még-igy pihent eredeti dobozában és leírásával több évig. akksija gyengélkedik(párórás)de töltőjéről szépen működik. Utolsó bolti új ára 27. 000 ft volt, képeket érdeklődésre töltök majd fel
Gyártó: WayteQ
Modell: xTAB-700QCI
Főbb jellemzők:
Kijelző: 7", IPS, 1280 x 800 px, 5 pontos kapacitív multi-touch
Processzor: ATM7029, Quad-Core Cortex A9 1. 5 GHz
Memória: 8 GB ROM, 1 GB RAM
Android Jelly Bean v4. 2, WiFi
Elő és hátlapi kamera, HDMI
WayteQ Táblamagazin
MinDigTV alkalmazás
Négy mag, szédítő sebesség
Az xTAB-700qci négymagos processzorának köszönhetően szédítő sebességgel böngészhet az Interneten. A négy processzormag által biztosított nagy teljesítmény egyszerre több feladat futtatását teszi lehetővé gördülékenyen. Nem lehet gond akár a legújabb 3D játékok vagy nagyobb teljesítményt igénylő más alkalmazások egyidejű futtatása sem.
IPS kijelző, nagy felbontás
Az IPS technológiának köszönhetően az xTAB-700qci kijelzője tűéles, kristálytiszta képet jelenít meg. Szinte minden betekintési szögből fantasztikus képminőség látható. Az IPS kijelzők lényegesen stabilabb megjelenést biztosítanak érintéskor, így különösen jól használhatóak érintőképernyős felhasználásnál. A felbontás a szokásosnál nagyobb, 1280x800 pixelt tartalmaz. Az xTAB-700qci így a legmodernebb, legoptimálisabb kijelző technológiával rendelkezik.
Egyedi magyar tartalmak, élő TV-műsorok
Kibővült műsorkínálat! Élőben nézhető műsorok! A MinDig TV 10 csatorna (7 tévé és 3 rádióadó) valamint a MinDig TV Extra 24 tévécsatorna kínálatát is elérheti a műsorújságon keresztül.
A megjelölt csatornáknál élőben is láthatja a műsorokat ingyen hozzáféréssel. Böngészhet a programok között, megnézheti azok tartalmának részletes leírását. Többé nem kell lekésnie kedvenc filmjeiről, sportműsorairól! Itt kiválaszthatja, mely programokat szeretné megnézni. A 15 perccel korábbi emlékeztetővel a műsor indulásáról értesítést is kaphat.
A csatornák kínálatából külön funkcióval programokra és programtípusokra is rákereshet. A szolgáltatók között egyedülálló módon a MinDig TV kínálatában a HD programok is előfizetési díj nélkül érhetők el. Ismerőseivel is megoszthatja Facebook-on az egyes programokhoz kapcsolódó megjegyzéseit.
A WayteQ Táblamagazin alkalmazás 20 féle online folyóirathoz enged hozzáférést, rendszeres frissítéssel ingyenesen. A folyóiratok között mindenki találhat kedvére valót. Széles skálán mozog a témaválaszték az autópiac és a technikai újdonságaitól, az életmód és üzleti magazinokon át a legérdekesebb receptekig szinte minden megtalálható közöttük.
Hordozhatóság
Az xTAB-700qci praktikus választás azoknak, akik mindig maguknál akarják tartani táblagépüket. Kisebb, mint egy laptop ezért könnyedén elfér akár egy női táskában is. A készülék meglepően könnyű, súlya nem éri el a 270 grammot, így egy kézben is könnyen tartható. A mindennapokhoz szükséges alkalmazások csak egy érintésre vannak és mindig rendelkezésre állnak. A flash háttértár technológiának és az okos energia gazdálkodásnak köszönhetően egy pillanat alatt készenléti módba illetve üzemkész állapotba helyezhető.
Beépített szenzor és kamerák
A beépített szenzor segítségével az automatikus képernyő elforgatáson túl a játékok számtalan izgalmas lehetőséggel vértezik fel az xTAB-700qci táblagépet. Az érzékelőnek köszönhetően a gyorsulás és az elforgatás folyamatos mérése válik lehetővé. Az xTAB-700qci beépített elő-, és hátlapi kamerája feledhetetlenné teszi a pillanatot. Az ismerősökkel könnyedén megoszthatók az örömteli események videohíváson keresztül.
Internet egyszerűen
Az Android operációs rendszer adta lehetőségek teljes körű kihasználása érdekében az xTAB-700qci beépített WiFi-vel teszi lehetővé a folyamatos online kapcsolatot.
Így is ismerheti: xTAB 700 qci, xTAB700qci, xTAB 700qci, xTAB-700 qci
Operációs rendszer
Android
Processzor
Processzor típusa
ARM Cortex A9
Processzor órajel
1. 5 GHz
Processzormagok száma
4 magos
Kijelző
Kijelző típusa
Kapacitív
3D kijelző
Nem
Kijelző mérete
7"
Kijelző felbontása
1280 x 800
Memória
RAM mérete
1 GB
Belső memória mérete
8 GB
Bővíthető memória
Igen
Memóriakártya típusa
microSD (max. 32 GB)
Webkamera
Előlapi kamera
Van
Előlapi kamera felbontása
0. 3 Mpx
Hátlapi kamera
Van
Hátlapi kamera felbontása
2 Mpx
Autofókusz 
Nincs
Beépített vaku
Nincs
Kommunikációs csatornák
HDM kimenet, wifi van
Akkumulátor
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Akkumulátor kapacitás
3000 mAh
Méretek
Szélesség
112 mm
Magasság
189 mm
Vastagság
8 mm
Súly
269 g
További tulajdonságok
Beépített hangszóró
Van
Beépített mikrofon
Van
Dokkoló
Nincs
privát magán aukció-a vevő ezt vásárlásával tudomásul veszi és elfogadja, hogy sem pénzvisszafizetés, sem árucsere nem lehetséges-ezen aukción fentiek értelmében nem élhet a vásárlástól elállás jogával


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2020-02-12 19:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts