2021. április 30., péntek

SmartGames Day and Night - Éjjel és Nappal - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


Eladó SmartGames Day and Night - Éjjel és Nappal logikai játék.
 A Day and Night fajáték számos fejlesztési lehetőséget rejt, mint például a mintamásolás, analízis-szintézis és téri tájékozódás, szerialitás, gondolkodási folyamatok, térlátás, szem- kéz koordináció, jobb és bal oldal, magas-közepes- alacsony fogalmak tanulása és értelmezése. Nyelvi fejlesztésre is kiváló játék, a beszédindításban is segítségére lehet a szülőnek. Már egész kicsikkel lehet játszani.
A nappali képek másolása a könnyebb verzió, de sötétben nehezednek a dolgok. A 48 feladvány fele, 24 feladat nappali kép másolását kéri a gyermektől, a másik 24 feladat árnyképet mutat és a gyermeknek kell kiválasztania, hogy mely elemek egymásra helyezésével éri el az árnyképnek megfelelő képet.
Már két éves kortól 4-5 éves korig játszható. Fokozatosan nehezedő feladatok 4 nehézségi szinten.   Célszerű a gyerkőcnek az első feladvánnyal kezdeni, majd növekvő sorrendben a többivel, hogy megismerje a játék menetét, rájöjjön a logikájára. Nem utolsósorban pedig sikerélménye lesz, így könnyebben vág bele a nehezebb feladatokba.
Abbahagyhatatlan játék!
Kíváló minőségű, fából.  Válassz ki egy feladatot a füzetből, majd rakd fel az elemeket a fa oszlopokra úgy, hogy azok kiadják a képen látható árnyképet. A helyes megoldást ellenőrizheted a lap hátoldalán.  

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2021-04-30 15:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts