2019. november 29., péntek

Beyerdynamic - DT 1990 Pro 250 Ohm újracsomagolt - Jelenlegi ára: 152 900 Ft

Impedancia:
250 ohm
Csatlakozó mérete:
6, 35 mm + 3, 5 mm-es adapter
Nettó súly:
kg
Bruttó súly:
kg
Klikkelj ide szállítás, fizetés, személyes átvétel infoért
Professzionális fejhallgató félig nyitott konstrukcióval, kiegyensúlyozott és az analitikus hangmód kiválasztása a velúrból készült fülpárnák cseréjével, 45 mm neodímium Tesla membránok, 5 Hz - 40 kHz frekvenciaátvitel, 102 dB max hangnyomás, 250 Ohm impedancia, két kábel, tok, fekete szín
Kivételes stúdió fejhallgató - precíz lehallgatásokhoz, mixing és mastering feladatokhoz
A DT1990 PRO ötvözi mindazt a tapasztalatot és fejlesztéseket, melyek révén a Beyerdynamic az egyik legnépszerűbb professzionális fejhallgató-gyártóvá vált az elmúlt évtizedek során. Nyílt szerkezete és 45 mm-es Tesla hangszórója hosszan tartó precíziós lehallgatást biztosít - neutrális, tiszta és részletgazdag hangzás, mely nagyban gyorsíthatja munkavégzésünket, vagy emeli a zenehallgatás élményét.
Nagy felbontású hangzás
A teljesítmény és a pontosság kiemelkedően fontosak a professzionális alkalmazások során - a Tesla hangszórók mindkét tulajdonságot egyesítik. Csillogó magasak, gazdag és részletezett középtartomány és feszes basszusok jellemzik a DT1990 PRO fejhallgatót - nyílt szerkezete révén pedig széles, dinamikus és rendkívül naturális sztereó-képet nyújt.
A lágy, cserélhető párnázás és szintén cserélhető kábelezés mellett a felhasznált anyagok és a gyártási minőség is szavatolják a tartós, problémamentes használatot, legyen az mixing, mastering, felvétel készítés, vagy nagy felbontású zenehallgatás - a DT 1990 PRO minden helyzetben megállja a helyét.
Jellemzők:
Professzionális fejhallgató
Félig nyitott konstrukcióval
Kiegyensúlyozott és az analitikus hangmód kiválasztása a velúrból készült fülpárnák cseréjével lehetséges amelyeket tartalmazza a csomag.  
45 mm neodímium Tesla membránok
5 Hz - 40 kHz frekvenciaátvitel
102 dB max hangnyomás
250 Ohm impedancia
Tartozék Két féle kábel, 3m egyenes és 5m spirális, tok, 2 féle fűlpárna velúr és bőr.
Fekete szín


Jelenlegi ára: 152 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts