2019. november 30., szombat

Huawei P Smart Z Dual SIM Okostelefon - Éjfekete - Jelenlegi ára: 81 725 Ft

Gyártói cikkszám:
51093YLA
Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
Huawei
Dizájn
Ragyogóan fényes hátlapA HUAWEI P smart Z egyedi hátlapi dizájnnal rendelkezik, mellyel a sima hátlapon a fényben különleges ragyogást fedezhetsz fel.
HUAWEI UltraFullView KijelzőTapasztald meg a korlátlan szórakozást a rendkívüli, egységes 6, 59" Huawei Ultra FullView Kijelzővel1, videónézés, játék vagy e-book olvasás közben.
Kamera
Felugró előlapi kameraAz előlapi kamera 1 másodperc alatt automatikusan felugrik, amikor szelfizni szeretnél és visszaugrik, ha kész vagy. A kamerád mindig veled tart!
Megbízható Rejtett Kamera15kg Megfelelő nyomás100. 000+ Megbízhatóság tesztelve-20 °C - 60 °C Extrém környezetben tesztelve
Ragyogó AI szelfiA 16 MP-es AI előlapi kamera valós idejű képoptimalizálást tesz lehetővé a retusálás intenzitásának intelligens beállításával. Örökítsd meg a legjobb pillanatokat a HUAWEI P smart Z-vel bárhol, bármikor.
Tisztább és fényesebb részletA kamerán található extra 6P lencse hatékonyan összegyűjti a fényt, hogy javítsa a felbontást és a kontrasztot a jobb képek megjelenítéséhez. A képek világosabbak és részletgazdagabbak, mint a többi 5P-es objektív telefon.
Brilliáns 3D portréA 3D portré megvilágítás elérhető a HUAWEI P smart Z készüléken. Mind az előlapi, mind a hátlapi kamerák stúdióminőségű fényhatásokkal retusálhatják a portrédat, hogy minden helyzetben a legjobbat hozhasd ki magadból.
Továbfejlesztett AI fotózásA duál hátlapi kamera 22 különböző jelenetet / témát ismer fel, és automatikusan beállítja, ezáltal optimalizálva a legjobb végeredmény érdekében.
Előadás
Erőteljes teljesítményA továbbfejlesztett Kirin 710F nyolcmagos processzor hatékony teljesítményt biztosít optimális energiafelhasználás mellett. A telefon zökkenőmentesen működik, még akkor is, ha épp játszol vagy élő közvetítést nézel.
4 GB + 64 GB TárhelyÖrökítsd meg a felejthetetlen pillanatokat a HUAWEI P smart Z-vel. A kedvenc fotóidat, videóidat és üzeneteidett a 64 GB-os beépített tárhelyre mentheted, amit igény esetén 512 GB-ig bővíthetsz.
Kiemelkedő akkumulátorA beépített 4000 mAh akkumulátorral a HUAWEI P smart Z akár egész nap a rendelkezésedre áll az intelligens energiatakarékos processzornak köszönhetően.
EMUI 9. 0Az EMUI 9. 0 letisztult felületet és intelligens funkciókat biztosít a könnyebb használat érdekében.
Tölts C típusú USB-velKészülékedet könnyebben feltöltheted, mint valaha a megfordítható C típusú USB porttal.
Kedves Vásárló! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS! Több megvásárolt termék együttes szállítása előzetes egyeztetés után lehetséges egy szállítási díjjal. További infó a szállítási feltételek fül alatt.

Jelenlegi ára: 81 725 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts