2019. november 27., szerda

Ördögkarom,ördögcsáklya 600mg 100kapsz. Piping Rock - Jelenlegi ára: 2 900 Ft


Természetesen több termék együttes vásárlása esetén sem változik a szállítási díj.
Az afrikai ördögkarom olyan gyógynövény, amelynek gyógyhatása a népi gyógyászatban régóta ismert. A szezámfélék családjából származik, és Dél-Afrika, Namíbia, Botswana szavannáin őshonos. A gyógynövény akár 1, 5 méter hosszú hajtásokat növeszt, amelyek a talajon fekszenek, és nagy halványrózsaszín, illetve lila virágokat hoznak. A virágok karomszerű termései adják a növény nevét.  
Az ördögkarom vérhígító tulajdonságokkal rendelkezik, és gyulladásgátló, duzzanatlohasztó, fájdalomcsillapító hatású. Enyhe fájdalmaknál az ördögkarom alkalmazható önmagában vagy kiegészítésképpen. Mivel a hatás csak 2-4 hét múlva érződik, az ördögkaromgyökér nem alkalmas akut fájdalmak kezelésére. Célszerű évente 2-3 kúrát végezni négy héten keresztül
Gyógyír izületi fájdalmakra, segíthetség a mozgékonyság fenntartásához 
Az ördögcsáklya egy Dél-Afrikában honos kúszónövény. Namíbiában nő, és környéken évszázadokon át használták a gyógyíthatók izületi fájdalmak, gyulladások kezelésére. A termése kampós formájú, innen kapta a nevét, azonban gyógyhatása miatt a növény másodlagos gyökerét használjuk. Ezek gazdagok glucoiridoidokban, különösen pedig harpagosidban. Ezek csodálatos gyulladáscsökkentő hatással bírnak, ezáltal jó alternatív gyógymódot nyújtnak a reuma és az izületi gyulladások kezelésére. Egyrészt csillapítják fájdalmat és a gyulladást, és ezzel javítják az izületek mozgékonyságát. Sportolók szintén gyakran, sikerrel használják az intenzív edzésből adódó ín- és izomfájdalmak enyhítésére. Mivel a harpagosid segíthet a húgysav kiválasztásában, ezért köszvényes tünetek enyhítésére is alkalmazható. A fent leírt hatásokat több klinikai kutatás bizonyította.  
Garantált minőség!
A Piping Rock termékeinek célja az Ön egészségének javítása és az élete megváltoztatása. Minden termékünknél garantáljuk a biztonságosságot, a tisztaságot és a hatáserősséget. Megbízható beszállítóktól származó, egészséges alapanyagokat használunk, amelyek minőségét ellenőrizzük a laboratóriumunkban. Magunk gyártjuk az étrend-kiegészítőinket, mi ellenőrizzük a gyártás minden lépését, és ezért magabiztosan ígérhetjük a kiváló minőséget. Büszkék vagyunk a Jó gyártási gyakorlat (Good Manufacturing Practices, GMP) betartására, és teljesítjük az Amerikai Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszerügyi hatósága (Food and Drug Administration, FDA) által előírt szabványokat. A Piping Rock termékeinek tisztaságát ezen kívül az FDA által jóváhagyott független szervezetekkel is ellenőriztetjük.


Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2019-12-18 14:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts