2019. november 26., kedd

Lorelli Portofino elektromos babahinta - Beige 2019 (GARANCIÁVAL!) - Jelenlegi ára: 10 600 Ft

Nagyon keveset használt 2019. 06. 15. -én vásárolt. Ahogy a képeken is látszik nagyon jó, szép állapotban van!
A termékhez mellékelem a blokkját és a garanciajegyét is!
 
Lorelli Portofino elektromos babahinta
A Lorelli legújabb elektromos babahintája újszülött kortól 9 kg-os súlyig (körülbelül 9 hónapos korig) használható. Speciális technológiával látták el, amely felismeri a gyermek súlyát, és automatikusan beállítja a hintázás sebességét. Mikroprocesszor vezérlésű technikával készült.
Csendes hintázási mód, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek gyorsabban elaludjon. Gyermek egyszerűen belehelyezhető a kialakítása által, könnyen használható.
Automatikusan azonosítja a súlypontot különböző pozíciókban és stabilizálja a hintázás tempóját a gyermek egészségesebb növekedése érdekében. Hintázási sebessége 5 fokozatban módosítható, mindig a kicsinek a legjobbat nyújtja. Időzítővel is ellátták, így ki lehet választani a 8, 15 és 30 perces programot.
12 különböző dallamot játszik, amelyek hangereje állítható. A sokféle hanggal egyszerűen megnyugtatható és álomba ringatható a baba, segítséget nyújt az altatásban.
Az eltávolítható fejtámla a gyermek kényelmét és maximális biztonságát szolgálja. Puha huzata gyengéd a baba érzékeny bőréhez. A puha betét mosógépben mosható a könnyebb tisztítás érdekében.
Játékív található rajta levehető játékokkal, szuper szórakoztató a picinek.
Állítható, ötpontos öv a gyermek biztonsága és kényelme érdekében, amely külön párnázással van ellátva, ezáltal a kicsi észre se veszi a használatát.
Könnyen szállítható és tárolható, így nem csak otthon, de utazások során, vagy a nagyszülőknél is hasznos társa lehet a mindennapoknak.
4 db "AA" elemmel működtethető, legfeljebb 60 órán keresztül, ez nem tartozéka a terméknek. Adapterrel is üzemeltethető, amely a csomag részét képezi.
Megfelel az EN16232: 2013; EN62115 európai biztonsági szabványoknak.
Súlya: 3, 6 kg


Jelenlegi ára: 10 600 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 18:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts